Jump to Content

Sufletul neamului românesc sau despre karma si dharma unui popor

Sunt Gigi Chivu si va invit de 1 decembrie, de ziua National├ú a Rom├óniei s├ú asculta┼úi prima emisiune in direct la Radio GAIA pe tema ÔÇťSufletul neamului rom├ónesc sau despre karma si dharma unui poporÔÇŁ.

Luni, 1 decembrie, de la ora 20:00, vocea planetei va suna rom├óne┼čte! La mul┼úi ani Rom├ónia, la mul┼úi ani rom├óni!

Despre sufletul neamului rom├ónesc si calita┼úile sale, despre egregorul neamului, despre mo┼čii ┼či str├úmo┼čii no┼čtri, despre karma de neam si cum poate fi ea depa┼čit├ú, despre dharma poporului si cum poate s├ú fie ea implinit├ú prin credin┼ú├ú: acestea sunt o parte din chestiunile pe care le vom aborda impreuna in cadrul emisiunii. Impreun├ú, pentru c├ú a┼čtept sugestiile si intreb├úrile voastre pe aceast├ú pagin├ú p├ón├ú la 1 decembrie, la ora 20:00, inclusiv in timpul emisiunii.

Pentru ca acum Rom├ónia s─â renasc─â este necesar s─â contribuim cu to┼úii la trezirea unei comuniuni tainice ┼či plenar inspiratoare cu Sufletul Neamului Rom├ónesc care ├«n permanen┼ú─â exist─â ┼či ne poate ├«mbr─â┼úi┼ča cu suflul s─âu emo┼úional. ├Än aceast─â direc┼úie, dac─â pentru fiin┼úa uman─â trezirea sufletului reprezint─â ├«nceputul contopirii inefabile ├«n Dumnezeu, trezirea unei st─âri tainice de comuniune inefabil─â cu sufletul unui neam este cel mai adesea determinat─â de o profund─â con┼čtientizare ├«n fiin┼úa proprie a unit─â┼úii ascunse a tuturor sufletelor cu un destin de excep┼úie, ce este intuit─â de to┼úi cei ce au tr─âit sau tr─âiesc ├«n s├ónul acelui neam.
┼×tiind toate acestea, trebuie tocmai de aceea s─â ne ├«ndrept─âm ferm aten┼úia mai ales c─âtre ceea ce este necesar s─â men┼úinem nealterat ┼či chiar s─â amplific─âm: credin┼úa ferm─â ┼či de nezdruncinat ├«n Dumnezeu. S─â ne amintim c─â aproape ├«ntotdeauna neamul a fost coloana vertebral─â a rom├ónismului ┼či s─â nu uit─âm c─â respectul fa┼ú─â de cultur─â ┼či tradi┼úie, respectul fa┼ú─â de ├«nainta┼či ┼či fa┼ú─â de eroii neamului au reprezentat la noi ni┼čte tr─âs─âturi definitorii.
Un popor exist─â ca urmare a unei con┼čtiin┼úe tainice de grup, a unei con┼čtiin┼úe fundamentale, colective, etnice, coezive care se sprijin─â ├«ntr-un mod criptic pe o unitate de neam, de limb─â, de cultur─â, de tradi┼úii ┼či, mai ales, pe o unitate deplin─â de credin┼ú─â.

Va astept cu drag sa sarbatorim ziua Nationala a Romaniei la Radio GAIA - un radio pe frecventa sufletului tau.

Category: