Psy News

Anul ce tocmai s-a incheiat a fost un an plin de asteptari… unii au crezut ca 2012 este anul in care va veni sfarsitul lumii…altii au crezut ca acest an 2012 va aduce acea energie a inaltarii ce va ascensiona constiinta colectiva si ne va duce pe toti in dimenesiuni noi mai inalte spre a ne implini scopul vietii si a crea o noua lume cu iubire si pace….
 Ei bine… lumea a “supravietuit” sfarsitului…. Iar inaltarea constiintei inca are loc….
Anul 2012 a fost un an al renuntarilor…unii dintre voi ati renuntat deja la anumite lucruri din viata voastra, altii inca nici nu ati inceput… este necesar de acum inainte sa renuntati la bagajul emotional, la actiunile dizarmonioase, este necesar sa scapati de influentele negative ce va ingreuneaza si sa va ridicati vibratia pentru a tine pasul cu schimbarile energetice. Unii dintre voi poate ati constientizat acest proces si ati urmarit sa va conectati constient cu aceste transformari energetice.
A renunta la toate acestea nu este usor…schimbarea este grea si necesita mult curaj. Pentru cei dinte voi ce au avut acest curaj…. ati reusit sa va intariti mai mult aura, sa va cresteti vibratia si sa va gasititi cu adevarat linistea interioara. Poate ati remarcat ca practicile spirituale dau rezultate extraordinare si rapide. Cu toate acestea, exista si momente de dezorientare, in care v-ati simtiti frustrati, iritati, nervosi, coplesiti de anumite sentimente care parca atrana greu in aura voastra, aproape paralizandu-va. Foarte neconfortabil 
Constientizand acum acele momente, extrageti-va din acele energii si regasiti-va pacea si linistea. Realizati meditatii, concentrati-va pe acele aspecte din viata ce va aduc iubire si bucurie… Mergeti pe firul cauzei sentimentelor voastre….Gasiti binecuvantarea din situatia voastra actuala…Fiecare situatie ofera noi oportunitati de invatare si dezvoltare, iar prin descoperirea extraordinarului din fiecare situatie sau sentiment experimentat, permiteti energiilor universului sa curga prin voi.
Este important sa acordati atentie sentimentelor voastre….caci ele va vor ajuta sa identificati aspectele la care mai aveti de lucrat. Energiile acestui an vor continua sa acensioneze, si este posibil sa experimentati tot felul de situatii, insa, daca reusiti sa renuntati la tiparele comportamentale vechi veti putea sa va acordati structura energetica a fiintei cu ascensionarea energiilor acestui an.
Luna Ianuarie a aceastui an 2013 este o perioada in care se recomanda realizarea de purificari : clisme, tehnici de respiratie, hrana pura, miscare, impanantare, odihna, relaxare, detoxifiere, meditatii de aliniere cu universul si energiile sale.
Invatati sa lucrati cu energiile vindecarii, atat pentru voi cat si pentru ceilalti…iar astfel, veti reusi sa creati o realitate ce va schimba impactul evenimentelor acestui an atat in viata voastra cat si la nivel global.
Anul acesta veti experimenta anumite eliberari karmice, astfel incat este posibil sa resimtiti anumite stari de pareri de rau, dar renuntarea constienta va va alinia cu Eul Superior. Aceste pareri de rau pot aparea datorita atasamentului fata de anumite sentimente, situatii, persoane din viata voastra cu care v-ati obisnuit….insa aceste sentimente vor fi repede inlocuite de bucuria implinirii scopului vietii in aliniere cu tranformarea spirituala.
Este anul cresterii, recunoasterii si dezvoltarii spirituale, a descoperirii abilitatilor personale si o mai mare intelegere in abilitatile de creere a propriei realitati. Este un an al transformarilor semnificative in randul oamenilor, insa, in acelasi timp, este necesara o pastrare si mentinere a rampei energiilor inalte, mai ales pentru cei ce inca vor experimenta sentimentele de frica si neincredere.
2013 este anul marii alinieri asa cum nu a mai fost vreodata, este anul trezirii abilitatilor intuitive si  abilitatilor co-creatoare.
Fiti creatorii realitatii voastre, si odata cu aceasta….co-creatorii realitatii globale, creati o lume plina de iubire, compasiune si unitate. Aliniati realitatea voastra cu energiile inaltarii si expansionati-va constiinta, devenind astfel constienti de energiile oamenilor, energiile locurilor si energia Unimii!

Undefined