PSY Group

Parapsy formeaza Grupuri PSY in toate tarile de pe glob. Grupurile PSY si fundatiile regionale in curs de dezvoltare sunt precum niste canale prin care se revarsa frecventele inalte si energiile fotonice transformatoare care accelereaza si stabilizeaza trezirea maselor si transformarea iluminatoare planetara.

Psy Group se refera la locatiile geografice a fiecarui grup de lumina, ca parte a geometriei sacre a Florii Vietii, si conectarea noastra cu Gaia.

PSY GROUP ~ Scop divin

∞    Pentru a spori eficacitatea si puterea transmisiilor noastre colective

∞    Pentru a transforma si trezi masele mari de oameni in toate regiunile de pe glob

∞    Pentru a restaura, activa si armoniza comunitati intregi

∞    Pentru a ajuta si stabiliza zonele regionale care trec prin schimbari de pamant

∞    Pentru a conlucra precum un singur grup, unitar, in campul unificat al Intentiei Divine

Grupurile Psy regionale sunt conectate energetic si telepatic intre ele, suntem un Camp Unificat, un camp de forta transformational si un portal pentru transformarile dimensionale.

Noi intelegem ca tot ce se petrece pe pamant, in aceste perioade, este o reflectare a Ordinii Divine si nu sugeram  evenimente schimbatoare care ar putea avea loc, ci venim cu intentia pura, plina de lumina, de a stabiliza acolo unde este necesar si pentru a usura suferinta si tranzitia din aceste perioade.

Psy Group solicita Coordonatori de Echipe de Lumina pe tot globul. Este un voluntariat si fiecare grup se aliniaza cu donatiile umanitare bazate pe Asistenta Divina pentru a implini misiunea colectiva a transformarii planetare. Fiecare echipa regionala se va intalni la fiecare moment special transmis de Parapsy cand au loc transmisii colective prin grila planetara cristalina.

Daca te simti inspirat sa realizezi un grup Psy in orasul tau, in tara ta, te rugam scrie un mesaj si inscrie-te la pagina de contact.

English