Alpha Genomix - Forta Multidimensionala a ADN-ului

Alpha Genomix - Forta Multidimensionala a ADN-ului

“Scopul trecerii noastre prin substanta nu este altul decat acela de a crea noi ganduri, noi informatii, care se vor intoarce in Campul Fundamental, devenind sursa pentru noi ordonari in Univers.”

Imaginati-va ADN-ul ca fiind o sursa unica….sute de trilioane de “piese” chimice ce vibreaza pe aceeasi tonalitate – aceasta este ENERGIA SUFLETULUI vostru. Acest TOT  ce intoneaza acelasi ton la unison este CONSTIENTA ADN-ului – constienta la nivelul sufletului intregii structuri a fiintei umane.
Alpha Genomix este o metoda evolutionara prin care se realizeaza evolutia si decondificarea genomului uman pentru acordarea cu Energia Dimensiunii a-5-a prin tehnici si metode  ce utilizeaza conceptele lentilelor cuantice a stiintelor spirituale a ADN-ului.
Acest curs va va oferi instrumente de ajutor in accelerarea expansiunii constiintei, printr-o stimulare naturala a tiparului propriului vostru ADN, a energiilor Kundalini, a chakrelor si a vehiculului Merkabah prin cunoasterea si activarea celor 12 siruri ADN.

Veti primi APLICATII SPECIFICE PENTRU ENERGIA CONSTIINTEI DIRECTIONATE PRIN TIPARUL DE MANIFESTARE AL CORPULUI ce stimuleaza portiunile activitatii adormite ale tiparului de manifestare, ce permite o avansare progresiva si accelerata a Tiparului organic evolutionar pana in Dimensiunea 12.
Veti invata despre tiparele de manifestare ale gandurilor si influenta lor asupra ADN-ului - daca puteti intelege faptul ca MINTEA UMANA este o forta energetica ce GENEREAZA PERMANENT TIPARE DE UNDE SCALARE  prin procesul gandirii, atunci nu este greu de inteles cum GANDUL DIRECTIONAT CORESPUNZATOR poate influenta direct functionarea Tiparului Personal Scalar de Manifestare (ADN-ul).
Vom prezenta metode prin care mintea constienta intentionata va deveni mai familiara cu limbajul sunetului si luminii prin care manifestarea opereaza deoarece ADN-ul este sensibil la vibratiile Sunetului si Luminii.

Odata cu alinierea Pamantului cu Soarele Central Galactic s-au transformat si aspectele planetei de a primi mai multa Lumina si Energie sub forma de radiatie electromangetica ce “bombardeaza” suprafata Terrei aducand coeficienti inalti de Lumina si Energie.
Coeficientii inalti de Lumina si Energie sunt o necesitate pentru evolutia umana, aceste frecvente energetice fiind asimilate in corpurile umane datorita “bombardarii” ADN-ului ce duce la dezvoltarea Corpului de Lumina Cristalin, ce ne acordeaza cu Dimensiunile mai Inalte.
Este intoarcerea noastra la MULTIDIMENSIONALISM – invatam din nou sa ne acordam cu Frecventele Dimensionale Inalte.

Tags: