COPIII DE CRISTAL

Misiunea primara a unui Copil de Cristal este sa invete moduri de viata multidimensionale in armonie,pace si iubire.Ei au venit sa va invete sa traiti vietile voastre abilitate.Ei au venit sa ajute  sa va reconectati cu energiile feminine divine,ele reprezinta calea viitoare a rasei umane.

Unul dintre darurile cele mai magice, este ca ei servesc drept catalizatori pentru evolutia umana.Multi Copii Indigo si adulti Indigo fac tranzitia in Copii de Cristal,cu ajutorul energiilor prezente in acest moment pe Pamant.Energiile ajuta Copiii de Cristal sa aiba putere in procesul de ascensiune de pe planeta Pamant.

Copiii de Cristal sunt extrem de sensibili.Un copil de Cristal nu are doar posibilitatea de a citi gandurile si sufletul unei persoane,dar,de asemenea simte toate tensiunile nerezolvate si se enerveaza cand  o persoana nu poate rezolva asta la nivel subconstient.Acesta este motivul pentru care Copiii de Cristal sunt atat de sensibili in mediul lor.Ei pot fi,de asemenea,foarte sensibili la alimente si dezvolta alergii alimentare.Ca sa fi parinte al unui Copil de Cristal poate fi o adevarat provocare.De foarte multe ori problemele nerezolvate ale parintilor sunt simtite de catre copil,el va fi afectat in mod negativ de aceste emotii toxice.Parintii de Copii de Cristal trebuie sa fie dispusi sa lucreze cu problemele lor,in scopul de a oferii un camin stabil pentru copiii lor.

Dar ,poate  ca trasatura cea mai remarcabila a copilului de Cristal este puterea sa.Ei emana putere.Ei  sunt profesori ,sunt Maestrii.Ei pot fi incarnati in corpuri mici,dar au energii foarte puternice ale unui Maestru sase dimensional,de aceia este esential ca parintii sa  invete sa ii respecte si sa negocieze cu ei,in caz contrar acea energie puternica va fi folosita de a se lupta cu parintele lui ,sau ingrijitorul si ei nu vor castiga.

Copiii de Cristal nu au intelegerea reala a fricii.Ei stiu ca sunt intodeauna in siguranta si pot sa exaspereze un parinte sau un ingrijitor prin comportamentul lor riscant si prostesc.Adesea trebuie sa isi afiseze aceste comportamente ca parintii lor sa le ia in considerare cu dragoste.Experienta fizica este atat de noua pentru ei incat ei nu pot sa intelega de multe ori limitele corpului fizic si fac lucruri stupide,cum ar fi sa sara de la fereastra,numai dupa ce o fac vad si consecintele.

Copiii de Cristal au multe " cadouri speciale ", care derivă de la abilitățile lor de multi- dimensionali . Ei au capacitatea , după cum sa menționat mai devreme , de a citi câmpurile de energie ale oamenilor . Ei au , de asemenea, capacitatea de a comunica telepatic .Multi Copii de Cristal se nasc cu abilitati psihice,de la telekinezie,sau abilitatea de a” citi” fara a o deschide o carte,mai pot sa vindece sau sa faca schimbari fizice in corpul lor prin puterea mintii lor.Cu toate acestea,aceste tipuri de daruri cu care au venit nu sunt motivul principal pentru intruparea lor.Astfel de cadouri le au toti oamenii,daca ar sti cum sa le acceseze.Copiii de Cristal invata omenirea cum sa faca acest lucru.Important este sa invatati sa deschideti chakra inimii si sa actionati in cunoasterea constiitei unitatii si dragostei.

Multi Copii de Cristal sufera de „deficit de atentie” deorece in ei exista un alt nivel de energie cretiva care trece prin sistemul lor.Cultura pamanteana nu ofera stimulare pentru creativitate,dar ofera moduri distructive.

Copiii de Cristal pot avea accese de furie foarte puternice si extrem de manipulative,acest lucru apare daca sunt pentru prima data in fizic,de multe ori se simt amenintati de catre adulti.Copiii de Cristal sunt Creatori puternici,ei vor incerca sa creeze o realitate sigura,confortabila pentru ei.Daca aceasta realitate nu exista ei vor incerca sa o schimbe prin orice mijloace,inclusiv prin furie,manipulare si alta putere.

Adesea copiii de cristal va fac ” out”,acest lucru se intampla pentru ca ei percep imediat ca sunt analizati in vre-un fel si pentru ei este neplacut,deci ei refuza sa coopereze,diferenta intre ei si cei Indigo este ca celor Indigo le place sa isi exprime creativitatea direct.Unii Copii de Cristal,de asemenea,par sa aiba probleme cu coordonarea trupurilor lor.Pentru multi este prima lor experienta inr-un corp uman si au nevoie de ajutor.

Misiunea Copilului de Cristal

Misiunea principala a tuturor Copiiilor de Cristal este de a avansa evolutia umana prin procesul de asceniune.Ei sunt aici pentru a va trezi si pentru a va arata cum sa traiti intr-un mod cu totul nou si diferit.Au sosit in numar semnificativ si detin energia de cristal care ajuta si schimba energia planetara,dar mai sunt aici si pentru a preda deprinderi de viata multidimensionala si abilitarea omenirii

Copilul de Cristal trece confortabil prin dimensiuni si faze diferite ale realitatii.Ei nu sunt in niciun fel limitati in lumea 3D,desi au organe cu functii 3D,dar ele sunt reglate pentru a  6-a dimensiune pentru a aduce energie pe planeta.Este o energie mai lenta ca cea a omului 3D.Copiii de Cristal devin hiperactivi numai atunci cand nu sunt in masura sa gestioneze fluxul de energie superioara.In general cand primesc cele mai mari frecvente de energie sunt foarte linistiti,ei intelg ca nu au nevoie sa se grabeasca sa controleze realitatea prin actiuni externe in lumea materiala.Ei fiind multidimensionali stiu cum sa manipuleze realitatea la niveluri superioare prin procesul de intentie si manifestare si intodeauna aliniate cu vointa superioara.

Copiii de Cristal va forteaza sa incetiniti si sa lasati sa curga prin voi energia care o aduc,pentru a intelege acest lucru nu trebuie sa faceti nimic alceva decat sa permiteti fluxului de energie mai mare sa va coduca in zone noi si diferite de experiente.Intentia este suficienta ca sa directionati fluxul de energie prin voi.

Intentia este o parte necesara ca sa puteti trai multidimensional,Copiii de Cristal stiu ca nu trebuie sa fie niciodata victime ,sau sa intre in drame in care sa fie ei pe post de victima. Ei stiu si au puterea de co-cretie si manifestare,dar asteapta de la parintii lor sa faca si ei acest lucru.In cazul in care parintii nu stiu sa co-creeze cu dragoste si respect vor fi probleme.Din fericire majoritatea Copiiilor de Cristal si-au ales parinti Indigo,care sunt suficient de intelepti sa inteleaga aceste principii

Principiul de baza in spatele acestui mod de viata este Constiinta Unitatii.Copiii de Cristal inteeg aceasta unitate.Ei traiesc ,simt energiile altor oameni de fiecare data cand ies pe usa ,ei colecteaza anxietate si stres care nu este a lor,ei simt toxinele din mediul inconjurator si din alimente.Se vor asigura,de asemenea ca vor asigura o lume mai curata si mai armonioasa care sa fie mult mai confortabila pentru voi toti.

 
Tipuri de Copii de Cristal

Exista mai multe tipuri de Copii de Cristal.

Copiii de Cristal sunt denumiti si Copiii de Aur,se face referire la faptul ca ei tind sa se incarneze pe Raza de Aur a evolutiei spirituale.Acest lucru inseamna ca ei se nasc cu toate cunostintele si intelepciunea unui suflet avansat,precum si capacitatea de a deveni anterior ceea ce voi denumiti”Avatar”,ceea ce inseamna ca detin o stare avansata de constiinta pentru planeta.Cu cat mai multi Avatari sunt aici planeta va trece mai rapid la un alt nivel mai ridicat intr-un ritm mai rapid.

Cristalul poate sa se transforme in Raza Purpurie, vedeti in cei care sunt artisti ,poeti,muzicieni.Ei sunt aici sa va reconecteze cu abilitatile creative,ei va vor invata sa dansati din nou,sa cantati sa creati muzica si sa sarbatoriti experiente multidimensionale.

Copiii de Cristal se intalnesc si in adulti,ei sunt asociati cu vindecarea planetei pentru ca detin Raze Indigo,Violet,Albastru si Verde.Sunt conectati cu dimensiuni angelice superioare de constiinta.Ei sunt profesorii si vindecatorii planetei.Un Cristal se poate transforma in toate cele patru Raze simultan,poate fi artist ,profesor si vindecator simultan.

Cand o fiinta a evoluat in constiinta pana la punctul cand poate functiona in toate cele 4 raze asociate cu experienta Pamant ei pot fi numiti fiinte de Cristal Curcubeu.

Misiunea primara a unui Copil de Cristal este sa invete moduri de viata multidimensionale in armonie, pace si iubire. Ei au venit sa va invete sa traiti vietile voastre abilitate. Ei au venit sa ajute sa va reconectati cu energiile feminine divine, ele reprezinta calea viitoare a rasei umane.

Unul dintre darurile cele mai magice, este ca ei servesc drept catalizatori pentru evolutia umana. Multi Copii Indigo si adulti Indigo fac tranzitia in Copii de Cristal, cu ajutorul energiilor prezente in acest moment pe Pamant. Energiile ajuta Copiii de Cristal sa aiba putere in procesul de ascensiune de pe planeta Pamant....

 

 

 

 

Celia Fenn

Category: