ECLIPSA DE SOARE 24 OCTOMBRIE 2014

sun eclipse

ECLIPSA DE SOARE 24 OCTOMBRIE 2014, vineri 24 oct ora 00:57

Portalul de Inundare cu Energia succesului, măiestriei de Sine, eliberării și minunării

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri sortite atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare, dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.
O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri radicale.
Eclipsa de Soare din 24 octombrie 2014 are loc in faza de Luna Noua in Scorpion (Soarele in Scorpion in conjunctie cu Luna in Scorpion) gradul 0:25 in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta gradul 19:21, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor. Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre, destinului nostru, nu este o cale usoara, dar este singura care ne ajuta sa crestem, sa evoluam. Cu Nodul Nord in Balanta, viitorul merge parcurs “in doi”, in echipa. Aici, lectia karmica cere sa invatam ca nu suntem singuri, ca jocul vietii trebuie jucat in doi, este un “sport karmic de echipa” in care fiecare isi aduce un mic aport pentru a castiga. O Eclipsa de Soare zguduie, destabilizeaza vechea ordine si actioneaza ca un portal intre vechi si nou. Cu Eclipsa de Soare in Scorpion sustinuta de Nodul Nord in Balanta, relatiile vechi (Balanta) vor trece prin intuneric (Scorpion) pentru a iesi in lumina, tot ce nu mai este folositor “va muri”, tot ce trebuie reinventat devine o pasare Phoenix.
O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta va aduce acele relatii, acei oameni care pot sa ne ajute, sa ne elibereze de ceea ce stagneaza in viata noastra. Scorpionul este subtil, investigator, perspicace, inteligent si are capacitatea de a atrage si concentra atentia celorlalti spre ceea ce este considerat important si spre misterele ascunse ale vietii. Cu Nodul Nord in Balanta, trebuie sa fim sensibili la nevoile celuilalt, sa invatam despre cooperare si tact, sa invatam sa ne punem in locul celuilalt, sa eliminam egoismul si dorinta de a actiona in viata asemeni unui berbec hoinar, combatant si razboinic. Cu cat vom renunta mai repede la “lucrurile vechi“ din viata noastra cu atat situatiile noi, persoanele noi, ne vor deschide usa. Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “lovita, energizata" de catre aceasta eclipsa de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale, stiri neasteptate, surprize de tot felul.
Eclipsa de Soare in Scorpion in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, parinti, confort, pace mentala, puritate interioara, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare, acestea pot cunoaste tranformari profunde. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari legate de stil de viata, casa, tara, poate fi fi un punct final al lucrurilor care treneaza in viata noastra. Nodul Nord in Balanta, care ajuta la formarea acestei Eclipse de Soare, este in casa III, o casa care aduna toate tipurile de zvonuri, mesaje, rapoarte, discursuri, dezbateri, iar provocarea acestei Eclipse este de a deveni constienti de motivatiile noastre mentale, fiecare gand, cuvant, actiune si fapta activeaza legea atractiei magnetice. Cum casa III este o casa a prejudecatilor, a unui model de gandire inchistat, aceasta Eclipsa ne cere sa iesim din acest mod de exprimare rudimentar, sa intelegem ca evolutia inseamna cunoastere si nu stagnare.
In harta Eclipsei, Venus este un limbaj important, este o forta magnetica ce aduce sufletul de care avem nevoie pentru a crea o mai mare frumusete si armonie in viata noastra. In Scorpion, energia venusiana nu are nevoie de prea multe cuvinte, limbajul acestei energii este dincolo de cuvinte, leaga doua suflete profund, complex, este o fuziune completa: minte, suflet, trup. Venus in Scorpion incanteaza in permanenta “ Memento mori”, amintindu-ne ca iubirea, sexualitatea, banii, puterea, negarea dragostei, modurile nesanatoase de a relationa, ne transforma profund.
Cu Venus in Scorpion, dorintele sunt puternice, urmatoarea perioada poate fi marcata de o nevoie intensa de a ne indeplini dorintele (iubire, valoare personala, relatii, frumusete, arta, posesiuni materile) cu orice pret, egoismul acestei energii poate fi extrem de neplacut. Venus in Scorpion ne reaminteste ca ceea ce este ascuns este adesea mult mai puternic decat ceea ce se vede, ne incurajeaza sa ne folosim magia sufletului in relatiile noastre, in valorile noastre. In Scorpion, Venus este suspinul sufletului, este rugaciunea sufletului care ne conduce de la intuneric la lumina, de la ireal la real, de la moarte la nemurire, de la haos la frumusete. Scorpionul reprezinta intunericul, moartea, haosul, taxele sufletului, magnetismul feroce, manipularea iar Venus este lumina, realitatea, nemurirea si frumusetea sufletului. Dintr-un anumit punct de vedere, Venus in Scorpion reprezinta “lumina de la capatul tunelului”. Aceasta nu este o pozitie deosebit de fericita pentru viata relationala deoarece nemultumirea sufletului devine o otrava care face rau tuturor. Aici Venus este “totul sau nimic”, dragostea este dificila, obsesiva, manipulatoare, creditoare, aici sufletul isi creeaza multe plati viitoare printr-o atitudine conflictuala, prin abandon, obsesii, gelozii profunde. In mod ideal, o relatie se bazeaza pe reciprocitate, nici un partener nu incearca sa-l domine pe celalalt. Acest lucru nu este valabil si pentru Scorpionul care isi utilizeaza puterea intr-un mod distructiv in relatii. “Jocul Puterii” este filmul favorit al acestui moment astral, aici, Scorpionul devine actorul perfect ce nu-si uita nici o replica. Aceasta Eclipsa de Soare in fuziune cu “ fata noastra misterioasa –Venus” poate aduce acea iubire iesita din comun care sa umple ”colturile goale ale inimii“, vorbim de un limbaj sortit al unei iubiri intense, disperate, misterioase, secretoase ce trebuie tratata cu respect. Urmeaza o perioada plina de pasiune, magnetism puternic in forma lui cea mai primitiva, atractiile devin fatale, predestinate, oferind de fapt posibilitatea sufletului sa-si plateasca datoriile karmice si sa vada “lumina de la capatul tunelului”.
Asteroizii Pallas, Scylla (155), Caribda (388) dau acestei Eclipse de Soare tonuri inedite, speciale.
In astrologie, asteroidul 155 Scylla reprezinta un “punct“ al violentei, al unei situatii grele de trecut, este o fata a unui rau napraznic si vizibil de care ne putem apara lovind la randul nostru, acest rau este provocat din exterior. Ceea ce este foarte special in legatura cu Scylla este aceea ca ignorarea celorlalti conduce la situatii ce depasesc propriile puteri, ganditi-va ca ea l-a ignorat pe Glaucus si a fost transformata intr-un monstru cu chip de femeie inghetata de propria groaza, pietrificata de ceea ce se intampla cu ea, incercand sa goneasca departe acest lucru teribil, dar care se apropia de ea. Ceea ce a ignorat a dat nastere la un rau mult mai mare, iar disperarea si groaza ei a cazut asupra celorlalti, distrugand tot ceea ce ii vine la indemana.
Asteroidul 388 Charybdis formeaza cu Scylla (asteroidul 155) un cuplu aproape inseparabil, ambele reprezinta impasul, violenta. In timp de Scylla isi poate infrana violenta, Charybdis este de o violenta oarba, este o forta a naturii, este simbolul maleficului din adancuri care loveste fara sa te poti apara cumva. Imposibil de lovit, nu poate decat cel mult fi evitata. Cuplul Scylla –Caribda intruchipeaza ambele fete ale raului, unul napraznic si vizibil de care ne putem apara lovindu-l la randul nostru, altul fix si imprevizibil de care nu prea poti sa te feresti. Eclipsa de Soare (noi inceputuri sortite) in conjunctie cu Nodul Nord in Balanta (viitorul merge in doi, in armonie, pace, diplomatie) in conjunctie cu Scylla si Charibdys si in opozitie cu Nodul Sud in Berbec (lupte, violente, egoism, trecut, fapte din trecut, actiuni din trecut, obisnuinta) arata un blocaj intre doua situatii grele, intre o piatra (nodul sud -trecutul) si un loc greu (Nodul Nord –viitorul).
Deoarece Charybdis este in casa III iar Scylla este in casa IV, aceste blocaje, transformari profunde au legatura cu fratii, surorile, vecinii, calatoriile scurte, rudele apropiate, comunicarile, distractiile, curajul si fermitatea in viata de zi cu zi, relatia cu parintii, caminul, tara. Poate aparea sentimentul ca nu exista nici un indiciu in nici o directie, dar indiferent de situatiiile de viata, Pallas Athena ramane strategul acestui moment astral.
In astrologie, Pallas promoveaza egalitatea si cooperarea, este un avocat ferm al femeii moderne, al corectitudinii, democratiei, ofera dexteritate intelectuala, manuala, suplete mentala si fizica, capacitate de a a fi buni strategi. Pallas ramane unul din simbolurile importante referitoare la inteligenta, super-inteligenta. Ea ne ajuta sa ne canalizam energia creatoare, ne da intelepciune creativa, gandire clara. In Scorpion, inteligenta lui Pallas este profunda, ea are capacitatea de a intelege complexitatea limbajului, ea este asemeni unei raze X ce vede dincolo de randuri, dincolo de lumina. In acest moment al Eclipsei de Soare in Scorpion, Pallas ne ajuta sa gasim cele mai bune strategii pentru viitorul nostru, ne ajuta sa navigam cu abilitate printre obstacole. Pallas nu este un fan prea mare al experientelor emotionale, de aceea, prin sprijinul ei, conexiunea inima–minte mai distanta si controlata ajuta sa ne eliberam de experientele toxice. Mare atentie totusi, Pallas poate fi adesea razbunatoare, oferind un mar otravit, o cale contaminata.
Marte, guvernatorul traditional al Eclipsei de Soare in Scorpion, este in Sagetator in fuziune cu asteroidul 3811 Karma tot in Sagetator. Karma nu este o pedeapsa divina, nu este o pedeapsa de dragul pedepsei, nu este neaparat “ochi pentru ochi” ci aduce situatii care vor sa ne ajute sa invatam din greselile noastre. Karma exista pentru a ne proteja si a ne ghida inapoi pe drumul cel bun atunci cand gresim. Karma in Sagetator si in casa V este o memorie karmica ce are inregistrari legate de studii, religie, justitie, filosofie, libertate, calatorii, alte culturi, adevar, iubire, copii, creativitate personala. Marte in fuziune cu Karma in Sagetator fac un aspect de sextil cu Eclipsa de Soare, iar experientele karmice de echilibrare aduc adevarul in unele hotarari juridice, aduc avocatul capabil sa corecteze un verdict negativ, aduc o iubire benefica, bucurii prin copii, castiguri financiare prin fel de fel de speculatii. Adesea, legea lui Dumnezeu este simtita ca jugul lui Dumnezeu, dar aceasta Eclipsa poate corecta tot ceea ce altii au facut ca acest jug sa fie si mai greu.
Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare, acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are “in interiorul ei intelepciune”. A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “ pentru voi, este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire. Alegerea este a voastra, dar daca va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite, dar de care sunteti nemultumiti, puteti avea probleme de sanatate si asta din cauza frustrarilor existente. In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, este un Memento Mori catre ceva nou.
Din punct de vedere spiritual aceasta eclipsa este un Portal care se va deschide în data de 23 Octombrie si poate aduce o Pleiada de experiențe. 
Acest Portal este un incredibil amplificator a TOT ceea ce se află în noi. Un amplificator al AMBELOR polarități, ceea ce înseamnă că absolut tot din ceea ce luați cu voi la trecerea prin acest portal din va fi amplificat. 
Ceea ce înseamnă că dacă aveți o viziune ”negativă” asupra vieții, TOATE aceste frici și temeri vor fi amplificate! Toate fricile cu care nu ați avut încă șansa să vă confruntați, vor fi aduse la suprafață ca să le puteți examina și în cele din urmă să le ELIBERAȚI. Dacă treceți prin acest portal cu o viziune pozitivă, radiind de emoția și anticiparea celor mai minunate experiențe care vă așteaptă, focalizându-vă în același timp doar pe rezolvările pozitive ale oricărei situații, acest portal vă va aduce MULT succes, abundență, sănătate, și absolut tot ceea ce vă puteți imagina a fi posibil pentru voi. 
Acest portal vă va fi oglinda a ceea ce SUNTEȚI. Acest portal vă aduce posibilitatea de a intra pe o NOUĂ CALE.  Și de a vă scufunda cu adevărat și pe deplin în propriul vostru sine! Vă va arăta puterea voastră (dacă-i permiteți) și slăbiciunea voastră (dacă-i permiteți) și vă va propulsa pe noi culmi, dar numai și numai dacă veți fi în stare să ELIBERAȚI și să aveți ÎNCREDERE că totul se desfășoară în acord cu tiparul DIVIN al ființei voastre.
Prin urmare, în zilele premergătoare, în timpul și după acest portal este FOARTE important să vă faceți timp pentru VOI ÎNȘIVĂ. Să vă deschideți cu adevărat propriului vostru suflet, să aveți curajul de a vă vedea cine sunteți cu adevărat, eliberându-vă de frică și să vă îmbrățișați cu IUBIREA pe care o oferiți CELORLALȚI. De această dată totul are legătură cu VOI. Să vă permiteți să întrați în profunzimile voastre și să ieșiți aducând cunoașterea a cine sunteți și ce faceți aici. Și nu numai cunoașterea, ci o cale reală, o hartă rutieră dacă vreți, a ceea ce aveți de făcut cu viața voastră. 
Prin urmare este foarte important să vă examinați frica care ar putea să iasă la suprafață. Să fugiți de ea este inutil, va trebui să o înfruntați față în față, să înțelegeți de unde vine, să lucrați cu ea și să o eliberați. 
Portalul care vine este de sărbătorit și folosit atât de mult cât puteți, permițându-i să vă ducă în direcția potrivită sufletului vostru. 
Prin intermediul acestui portal se face cunoscut înțelegerii voastre existența personificată pe pământul uman, vă este acordat accesul la cele mai înalte octave ale Sinelui mai înalt si sunt revarsate frecvențele de Smarald și frecventele scopului recunoașterii. Principiile de smarald ale ființei voastre vă vor propulsa către recunoașterea că într-adevăr astfel de frecvențe sunt posibile și ușor de înțeles. 
Pentru că într-adevăr, acest portal este cel care vă va propulsa și va deschide ușa către planetele voastre natale, către destinația pe care o considerați a fi sacră. Acesta este un Portal de revarsare a abundenței, restabilirii, recalibrării, echilibrului, păcii, armoniei, sănătății, iubirii, eforturilor rodnice, oportunităților aliniate, întâlnirilor semnificative. TOATE acestea vin spre voi, toate acestea vă sunt deja disponibile, toate acestea pot și vor fi găsite în acest portal care se deschide la următoarea Lună Nouă. Este Portalul revarsarii abundenței, sănătății și bucuriei. Avalanșa iubirii și afecțiunii, avalanșa prosperității, bunăvoinței și păcii. 
Prin întâlnirile cu divinitatea ființei voastre, prin puterea perseverenței, prin abundența modelelor de gândire, prin recalibrarea proceselor de gândire, prin permitere și prin eliberarea a tot ceea ce nu ar mai trebui să ocupe cadrul existenței voastre, prin tot ceea ce este și prin tot ceea ce nu este, voi veți găsi decretele necesare, pașii necesari de făcut pentru descoperirea fructuoasă a locului în care vă aflați și a celui în care să fiți.
Pe măsură ce intrați în coridorul ascensiunii către propria voastră creație, voi o veți ajuta pe Gaia să-și întindă din nou aripile, o veți ajuta pe ea în timp ce vă veți ajuta pe voi înșivă, și făcând acest lucru vă veți ridica și mai mult propriile voastre vibrații. Pentru că adevărata esență a ființei stă în înțelegerea că voi toți sunteți conectați cu divinul, voi toți sunteți conectați cu adevăratele voastre Sine proprii, voi toți sunteți conectați cu Gaia și cu tot Universul. Pentru că totul este UNA și una este TOTUL. 
Prin urmare, este recomandat sa folositi un cristal de o înaltă puritate și abundență, un cristal care vă va aduce mai aproape de înțelegerea a ceea ce sunteți, un cristal care va elibera liniile de forță magnetică ale ființei voastre și vă va alinia cu liniile de forță magnetică ale Gaiei.  
Formațiunea rafinată a celor mai extraordinare dorințe inserată în doctrina clasificărilor Gaiei ca cea mai pură formă de expresie, poate fi găsită în directiva aragonitului din rețeaua elementelor structurale ale ființei sale. 
Prin principiile aragonitului este apoi posibilă stabilirea unei înțelegeri în ceea ce privește conectivitatea care multora le lipsește și pe care într-adevăr doresc să o experimenteze. Frecvența pe care acest model particular o poartă poate pătrunde prin ființa la nivele foarte înalte și să restabilească legătura de mult pierdută la influențele archonice ale lumii cunoscute. 
Prin intermediul principiilor aragonitului acordurile pot fi resetate, înviate și direcționate către adevărata esență a ființei voastre, către adevărata esență a ceea ce voi sunteți. Aceasta duce la o deschidere a canalelor de comunicare nu numai cu divinitatea pe care voi o alegeți, dar cel mai important cu cea cu care tânjiți să vă conectați, și aceea sunteți voi înșivă. Pe măsură ce principiile vor abunda pe planeta voastră, din ce în ce mai multe întâlniri cu inserarea divinului vor fi dobândite prin cunoașterea trecutului, cunoașterea viitorului și a momentului prezent de timp.
Aragonitul
Acesta este un cristal puternic pentru vindecarea Pământului și pentru vindecarea voastră... atât emoțional cât și spiritual. El rezonează foarte puternic prin chakra rădăcină și prin chakra pământului pentru a elibera excesul de energie.... și pentru împământarea spirituală  în Mama Gaia. 
Vibrațiile acestui cristal vă ajută să simțiți un sentiment mai puternic de susținere și conectare cu pământul. Energia Clusterelor de Stele de Aragonit vă vor echilibra și susține chakrele inferioare... și vă vor oferi un sentiment de stabilitate în viața voastră. Aceste cristale au o vibrație excelentă pentru a vă permite să vă simțiți mult mai împământați, pe deplin prezenți și centrați. Ele vă pot ajuta să fiți mai răbdători și mai încrezători în ceea ce privește circumstanțele vieții voastre. 

Folosirea lor este una dintre cele mai utile metode de eliberare a stresului și atunci când aveți în general dificultăți în a face față din punct de vedere emoțional circumstanțelor vieții voastre, aceste cristale pot fi deosebit de utile. Ele pot calma furia și resentimentele și sunt cunoscute pentru ajutorul pe care îl pot oferi în situații de stres, anxietate și alte emoții negative.
Clusterele de Stele de Aragonit au o vibrație spirituală puternică și sunt un ajutor excelent în meditație. Pe timpul meditației, ele sunt cunoscute pentru faptul că aduc viziuni ale unor amintiri de mult uitate, atât din această viață cât și din viețile trecute. Poate fi destul de provocator să aveți aceste viziuni, mai ales dacă este vorba de amintiri pe care ați fi vrut ca mai degrabă să le uitați, care revin în atenția voastră. 
Cum acest lucru este destul de comun atunci când folosiți aceste cristale, este deosebit de benefic să folosiți Clusterele de Stele de Aragonit înainte de meditație, pentru a vă permite să fiți mai pregătiți. 
Vă vor curăța câmpul auric de dizarmonie și apoi vă vor echilibra chakrele. Energia acestor cristale vă poate ridica vibrația la un nivel foarte înalt pregătindu-vă pentru întâlnirea cu spiritul.
Odată ce a reușit să vă ridice vibrația, această energie curge apoi prin voi pentru a vă energiza corpul fizic. 
Meditația cu acest cristal vă aduce înapoi amintiri vechi într-un mod foarte viu, atât din această viață cât și din viețile trecute. Odată ce v-ați eliberat de aceste amintiri, meditațiile viitoare pe care le veți face cu aceste cristale vor fi destul de diferite. 

Ce sa faceti in timpul meditatiei de eclipsa 

Puteti incepe meditatia de acordare cu energiile acestei eclipse de Soare la ora 00:30-1:30; aceasta meditatie se poate relua si in urmatoarele zile, respectiv 24, 25, si 26 octombrie intrel orele 21:00-22:00.
Relaxati-va si pregatiti-va pentru Unificare, acest portal este o minunata oportunitate pentru Schimbarea si Ascensionarea liniilor temporale. Noua Lumina sustine intentiile unificate ale Iubirii Divine, Pacii si Trecerea la o Constiinta mai Inalta, profitati de acest moment si faceti sa fie cat mai puternic. 
Focalizati-va pe accelerarea Schimbarii si primiti infuziile de Lumina Aurie Christica; acest portal actioneaza ca un declansator, prin care se revarsa ca o baie Divina 5D de Iubire si Lumina.
Focalizati-va pe Constiinta Unitatii, Unificarea Inimilor prin Intentia Divina. Noi convergem acum ca o singură inimă, un câmp unificat al expresiei. O unică creație are loc acum între limitele unui nivel unificat al conștiinței globale. Noi fuzionăm într-un sens Divin, ca expresie Divină a Umanului Christic. Christul Cosmic Stelar este un model care ne-a fost pus la dispoziție ca și punte către ceea ce ne îndreptăm. Acesta este un moment special care ne va arăta lucruri noi despre noi înșine. Împărtășiți-le cu Nivelele voastre mai Înalte, Gaia şi în mod telepatic cu reţeaua umană. Noi expansionăm noile experienţe în mentalul colectiv. 
Inima Înaltă, Glanda Pineală, Chakra Coroană, Nervul Vag (urechi, gât, inimă, plexul solar) pot să fie antrenate si illuminate datorită creșterii Noii Lumini în perioada portalului. De asemenea se vor revarsa intense cantități de Lumină, ce va fi perceputa ca fiind extrem de luminoasă. 
Simtiti mesajul acestui portal si auziti chemarea mai Inalta...

Vă mulțumim că ați citit aceste informatii, vă iubim pe toți și vă trimitem o revarsare de prosperitate, abundență, sănătate, iubire și lumină! 

 

 

 

 

 

Category: