Holograma Parapsy

Parapsy este o lumina a cunoasterii intr-un ocean de mistere pentru cautatorii de adevar. Aici puteti intalni de la cele mai stravechi cai ce conduceau omenirea si pana la ultimele descoperiri stiintifice pe care omul le-a facut.

 

Speram ca aceasta cunoastere sa va bucure, sa va incante si sa va hraneasca mintea, sufletul si spiritul.

Scopul Parapsy este integrarea perspectivelor de constiinta inalta pentru dezvoltarea fiintelor umane, prin proiecte, actiuni, informare, activitati specifice si comunicare personala, de grup si de masa.

Parapsy este astfel, un sistem deschis de parapsihologie integrativa cu o abordare holistica in care sunt integrate sistemele de varf ale evolutiei. Sunt pregatite aspectele teoretice si practice esentiale ale sistemelor evolutive  spirituale autentice si milenare ale planetei noastre dar si a altor civilizatii. Totodata sunt integrate elemente ale medicinelor alternative, elemente stiintifiice, aspecte ale sistemelor ezoterice si oculte ce ajuta spiritul in dezvoltatea si evolutia sa.

Parapsy este o platforma globala unificatoare avand ca scop creerea puntilor intre paradigmele constiintei, prin oferirea ajutorului celorlalti in vederea aducerii intr-un sistem dimensional mai inalt al energiilor transformarii constiintei lumii.

Misiunea noastra este de a ajuta in trezirea a cat mai multor oameni posibil in vederea atingerii potentialului uman cel mai inalt si pentru a deveni in armonie, impreuna, un popor unic, o familie unitara planetara, Unul, Unitatea, a tuturor aspectelor vietii prin Divinitate, Iubire si Egalitate.

Noi, ca fiinte unitare, am patruns in era de aur a pacii iluminatoare, frumusete magnifica si trezire globala la principiile spirituale eterne. Este o noua paradigma caracterizata de schimbari profunde, purificari si creerea unor noi structuri  reprezentand curgerea,  manifestarea si coexistenta armonioasa a ordinii divine, pacii si unitatii.

Suntem o familie globala. Caile noastre spirituale se unesc pentru a co-crea o noua civilizatie planetara de lumina. Aceasta unificare completa reflecta si exemplifica armonia noului Pamant si egalitatea dintre oameni, tari, rase si religii.

Toate fiintele umane sunt create intr-o magnifica egalitate ca expresii unice divine radiante ale lui Dumnezeu, ca forta creativa universala. Ca extensii ale propriului nostru Creator, suntem nascuti din lumina, si aceasta suprema lumina universala se gaseste in noi toti.

Suntem fiinte creatoare magnifice ale Iubirii. Ca simbol al perfectiunii, suntem expresii divine ale Creatorului si suntem aici si acum sa co-creem, impreuna, o noua constiinta de lumina.

Suntem fiinte magnifice de lumina spirituala, suntem fiii Creatorului!

Romanian