Home

Sunt Gigi Chivu si va invit de 1 decembrie, de ziua Nationalã a României sã ascultaţi prima emisiune in direct la Radio GAIA pe tema “Sufletul neamului românesc sau despre karma si dharma unui popor”.

Luni, 1 decembrie, de la ora 20:00, vocea planetei va suna româneşte! La mulţi ani România, la mulţi ani români!

Despre sufletul neamului românesc si calitaţile sale, despre egregorul neamului, despre moşii şi strãmoşii noştri, despre karma de neam si cum poate fi ea depaşitã, despre dharma poporului si cum poate sã fie ea implinitã prin credinţã: acestea sunt o parte din chestiunile pe care le vom aborda impreuna in cadrul emisiunii. Impreunã, pentru cã aştept sugestiile si intrebãrile voastre pe aceastã paginã pânã la 1 decembrie, la ora 20:00, inclusiv in timpul emisiunii.

Read more

You might think, “Hey, the fastest moving man-made object, the Voyager 1 spacecraft, is cruising through space at 57,600 km/h.  That’s pretty fast.”

But when you consider that the distance between our sun and our closest stellar neighbor, Alpha Centauri A (ACa), is nearly 38 trillion kilometers, Voyager’s blistering pace is more akin to a crawl.  If Voyager 1 were to continue at its current pace it would take about 75 millennia to get to ACa.  Now that astronomers are beginning to find extra-solar planetary systems NASA is looking into advanced propulsion techniques to “enable human exploration of the solar system over the next 50 years, and… interstellar spaceflight by the end of the century.”

Read more

Charles Richet ii spunea criptestezie. Leonid Vasiliev o denumea sugestie ideatoare la distanta, iar altii o numeau telestezie, biocomunicatie, transmisiune perceputa la distanta, radiocomunicatie biologica sau transfer de informatie biologica. Denumirea de “telepatie” a fost propusa in 1882 de Frederic W.H. Myers, cercetator britanic in domeniul parapshihologiei, dezvoltator al ideii de niveluri multiple ale constiintei. Termenul provine din limba greaca, unde “tele” inseamna “departe”, iar “pathos” este “simtire” si exprima fenomenul de transmitere a gandului intre doua sau mai multe persoane pe alte cai de comunicare decat cele accesibile simturilor. Aceasta reprezinta cel mai raspandit si, poate, cel mai vechi fenomen parapshihologic. Totusi, dificultatea sa incepe odata cu definitia.

Read more

Uneori, telepatia se manifesta atat de subtil, incat este aproape imposibil sa stii ca ea a determinat unul din gesturile noastre. La cei mai multi dintre noi, comunicarea telepatica se produce spontan, fara sa o putem controla. In general, capatam informatii prin telepatie, dar punem pe seama hazardului faptul de a fi “ghicit” la ce se gandea celalalt. De asemenea, o emotie pe care o simtim, o informative pe care, poate, nu am fi divilgato pot fi captate in orice moment de o alta persoana, fara sa o putem impiedica. Anumite persoane, deosebit de dotate, pot recurge in mod constient la telepatie. De astfel multe dintre acestea si-au facut o profesie din aceasta inzestrare.

Read more

Misiunea primara a unui Copil de Cristal este sa invete moduri de viata multidimensionale in armonie,pace si iubire.Ei au venit sa va invete sa traiti vietile voastre abilitate.Ei au venit sa ajute  sa va reconectati cu energiile feminine divine,ele reprezinta calea viitoare a rasei umane.

Unul dintre darurile cele mai magice, este ca ei servesc drept catalizatori pentru evolutia umana.Multi Copii Indigo si adulti Indigo fac tranzitia in Copii de Cristal,cu ajutorul energiilor prezente in acest moment pe Pamant.Energiile ajuta Copiii de Cristal sa aiba putere in procesul de ascensiune de pe planeta Pamant.

Read more

Secretul Marii Piramide dezlegat de un român
De curând, ziarele şi opinia publică au primit cu deosebit entuziasm vestea despre descoperirile, într-adevăr surprinzătoare, asupra Marii Piramide, făcute de un neobosit cercetător român, Dl. profesor V.V. Moisescu. Suspendăm în acest număr seria unor articole asupra timpurilor actuale, pentru a face loc cu plăcere articolului pe care Dl. profesor V.V. Moisescu a avut bunăvoinţa a-1 scrie pentru revista noastră.Taina Tainelor din Piramida lui Keops a apărut în revista Neo-Europa numerele 23-24 (ianuarie-februarie 1944) şi 25-28 (martie-iunie 1944)

Read more

UNIVERSUL SI DUMNEZEU SUB LENTILELE TELESCOAPELOR SI MICROSCOAPELOR.

Vom fi iarăşi ce n-am fost si încă mai puţin decât atât” - Faustinus   ”Noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Creatorului”
 La foarte scurtă vreme după decernarea Premiului Nobel pentru Fizică pentru anul 2012, ai căror protagonişti au fost francezul Serge Haroche, de la College de France şi Ecole Normale Superiore, Paris, Franţa, şi americanul David J. Wineland, de la   şi University of Colorado Boulder, CO, USA, o echipă de cercetători şi savanţi ruşi de renume mondial de la acceleratorul cuantic „Voniucii Pukaet” - din cadrul Institutului de Psihotronică aplicată din Novosibirsk, au dat publicităţii un anunţ care a cutremurat din temelii comunitatea ştiinţifică internaţională. Desigur că presa română, care se ocupă doar de cancanuri politice şi de veşti proaste, ca de obicei a vorbit extrem de puţin şi de evaziv !     
 

Read more
constiinta

Vrei sa schimbi lumea? Ce-ar fi sa incepi cu tine? Ce-ar fi sa te transformi mai intai pe tine insuti? Dar cum o poti face? Prin observare, prin intelegere, fara interventie sau judecata din partea ta. Pentru ca ceea ce judeci, nu poti intelege.
Cand etichetezi pe cineva, in acel moment intelegerea a incetat. I-ai pus o eticheta, iar daca eticheta poarta nunate de aprobare sau dezaprobare, cu atat mai rau! Deosebirea dintre fiinta umana si pietre, plante , animale este capacitatea de a fi constient . O intrebare care poate fi acum pusa este : constienta de ce?
Fiinta umana poate fi constienta de o serie de procese care se petrec in afara si inauntrul sau, dar ea poate fi constienta si de propria constiinta.

Read more

Cristalele sunt adevarate daruri ale Pamantului. Copiii par sa aiba o atractie naturala de a le ridica si de a explora pe indelete orice fel de piatra sau cristal intalnesc. Ei isi vor folosi adesea toate simturile, vazand cum arata cristalul, simtindu-i textura cu ajutorul degetelor, sau frecand cristalul de corp. Ei sunt curiosi sa afle cum va suna cristalul in momentul in care va cadea pe pamant sau in apa, cum miroase si ce gust are.
Unii copii isi folosesc simturile lor extrasenzoriale putand spune ce le „sopteste”cristalul; sau vor folosi in mod misterios cristalul pentru vindecare, fara nici o instructiune. Copiii pot raspunde foarte repede la energia vindecatoare a cristalelor. Cu toate acestea, consultati personalul medical calificat pentru ingrijirea copiilor dumneavoastra.

Read more
stones

Frumusetea, stralucirea, culoarea, transparenta si sclipirea sunt cateva din calitatile pietrelor pretioase si semipretioase care au atras omenirea dintotdeauna.
O Bijuterie este o Intalnire intre o Anume Piatra, un Anume Metal, si o Anume Femeie. 
Alaturi de flori, mineralele sunt cele mai frumoase creatii ale naturii. Ambele sunt de gasit intr-o varietate de forme, culori iar perfectiunea liniei este aceeasi pentru amandoua. Albastrul profund al gentianei de Alpi se regaseste in lapis-lazuli din Iran, iar alga de Madagascar are aceeasi transparenta incredibila cu a cristalului de roca.
Nestematele reprezinta in lumea cenusie a materiei minerale, ceea ce corolele uimitoare ale florilor inseamna pentru un monoton camp de verdeata: o incantare divina a privirii si sufletului.

Read more

Pages